Om

August heter jag och jag brinner för att ta med dig ut på fjället för att visa dig det jag gillar så mycket. Jag hoppas kunna inspirera med kunskap och glädje till naturen. Häng på!

Ursprungligen kommer jag från Norrköping, som 16 åring flyttade jag till Falun för att gå på cykelgymnasiet där och satsa på min dröm, att bli cykelproffs. Jag har alltid gillat att resa, upptäcka nya platser och vara ute i naturen. Året runt.
Aktiviteter jag gillar och gärna tar med dig med på är:

  • Skidåkning
  • Klättring
  • Cykling
  • Löpning
  • Segling
  • VARA UTE

2021 gick flyttlasset mot Åre där jag pluggade till Vildmarksguide på Campus Åre. Ett fantastiskt lärorikt år och minnen för livet. Nu kombinerar jag mitt guidande med ett kontorsjobb för Canon & Canergo.

Utöver att jag har Svenska fjälledarnormen så är jag också auktoriserad klippklätterinstruktör och SVELAV Pro 2 – Lavintekniker.

En vacker dag hoppas jag att jag jobbar som Bergsguide.

Utbilding/Kvalificeringar:

Svensk Fjälledare – Campus Åre

Auktoriserad Klippklätterinstruktör – UIAA Rock Climbing Instructor

SVELAV Pro 1, Pro Lavinräddning, Pro 2 – Lavintekniker

Forsränningsguidelicens

Snöskoterkörkort

Följ mig gärna på instagram och tveka inte att boka mig om du är sugen på att uppleva nya platser här i Åredalen.

Klättring

En stor passion och jag älskar känslan av att vara på väggen och bara vara ”här och nu”. Att dessutom få lära ut och bjuda in nya människor till den vertikala världen är något som verkligen ger mig glädje. Tänk vilka platser och fina utsikter klättringen kan ta oss till.

Skidåkning

Finns det något bättre än att topptura? Jag tror inte det. Har du inte testat än tar jag gärna med dig på din första tur. Eller varför inte utforska ett nytt område med mig? Så som skäckerfjällen eller offerdal? Eller så hittar vi de bästa åken på skutan för dagen. Glöm inte att packa med fika.

Skidåkning på skutan

”Tack för en grym helg med skidåkning, vi bokar nästa vinter med!”

August är en uppskattad instruktör och är duktig på det han lär ut”